Welkom bij bscript

Ontdek ons Belgisch agency, gespecialiseerd in op maat gemaakte softwareontwikkeling voor kmo's en start-ups. Met ons toegewijde team van professionals met jarenlange ervaring, passen we ons aan aan de individuele behoeften van onze klanten en bieden we betrouwbare oplossingen die bedrijven helpen groeien.

Betaalbare prijzen

Niet veel organisaties laten software op maat ontwikkelen omdat software laten maken in België vaak te duur is. Men kijkt dan al snel naar het buitenland om daar te outsourcen en zo voordeliger software te ontwikkelen. Helaas zijn beide opties vaak niet ideaal. Waar je bij de ene te veel geld moet investeren loop je bij de ander het risico dat door communicatie en andere kwaliteitsnormen het project kan falen. Bij bscript lossen wij deze problematiek op en bieden wij betaalbare prijzen aan.

Onze prijzen zijn tot 250 € per dag / per developer/ voordeliger dan een gemiddeld Belgisch agency. Bovendien kan je ook rekenen op een geslaagd softwareproject. Wij werken enkel met onze ervaren inhouse developers met jaren ervaring (geen outsourcing!). En daarbovenop hanteren we duidelijke afspraken en verwachtingen. Zo weet je exact als klant wat je opgeleverd krijgt. Meer informatie over ons ontwikkelproces vind je hier.

Onze werkwijze

Live updates

Wij bieden onze klanten een live testomgeving met dagelijkse updates, zodat zij op elk moment op de hoogte zijn van de voortgang van het project. Dit maakt het ook mogelijk om snel wijzigingen door te voeren.

Sprints van 2 weken

Ons bedrijf hanteert een werkwijze die gericht is op het behalen van de beste resultaten binnen afgesproken tijdlijnen. We werken in sprints van twee weken om efficiënt en effectief te kunnen werken en snel feedback van klanten te kunnen ontvangen.

We beseffen echter dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom passen we onze werkwijze aan om beter te kunnen inspelen op hun wensen. Als de klant dit wenst, kunnen we de duur van een sprint verkorten zodat we beter kunnen inspelen op hun behoeften en wensen.

Contactmoment na sprint

Na elke sprint plannen we een persoonlijk contactmoment in om de opvolging te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Op die manier kunnen we tijdig bijsturen en de klanttevredenheid hoog houden.

Op basis van de afspraken die we met onze klanten maken, werken wij met fixed price of time & material. Vooraf maken we altijd duidelijke afspraken en stemmen we de opleveringen af. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Met onze gestroomlijnde aanpak en duidelijke communicatie zorgen we ervoor dat we snel en efficiënt kunnen werken aan het realiseren van uw project.

Onze waarden

Garantie

We hebben jaren ervaring in het ontwikkelen van maatwerk software. Hierdoor gaan we enkel de uitdaging aan als we weten dat we een geslaagd software project kunnen opleveren.

Kwaliteit

We ontwikkelen software met aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat gebruikers kunnen genieten van een hoogwaardige ervaring.

Transparantie

Duidelijke afspraken en verwachtingen, dat is de basis voor een goede samenwerking. Zo realiseren wij succesvolle softwareprojecten en tevreden klanten.

Betaalbare prijzen

Tot 250 € per dag / per senior developer voordeliger dan een gemiddeld agency. Dit om maatwerk software toegankelijker te maken.

Focus op go-to-market

Elke organisatie wil zo snel mogelijk zijn softwareproject in gebruik nemen. Daarom maken we een duidelijke en realistische planning op.

Agile development

Wij gebruiken de bewezen agile product development manier om snel en iteratief waarde op te leveren voor onze klanten.

Ons team
‍‍‍‍

Ons team bestaat uit ervaren professionals die hun vakgebied door en door kennen en gepassioneerd zijn over hun werk.


Hierdoor kunnen we kwalitatieve en betaalbare maatwerk software aanbieden voor KMO's & start-ups.

Ben Van Raemdonck
Co-Founder / Full stack developer
Tim Brouwers
Co-Founder / Full stack developer
Pedro Lopes
Full stack developer
Renato Lopes
UX/UI Designer