Alles binnen handbereik met een mobiele applicatie

Profiteer van de kracht van uw smartphone met Android of iOS en ga voor ultieme efficiëntie. Werk sneller en beter met een mobiele app.

Altijd bij de hand en overal beschikbaar.

Laten we een app ontwikkelen!

Native app

Een native applicatie installeer je via de app store van Google of Apple. Deze optie is de krachtigste omdat deze rechtstreeks de smartphone functionaliteiten kan gebruiken!

Progressive web app

Een Progressive Web App (PWA) draait in de browser van je smartphone. Deze is vandaag de dag bijna identiek aan een native app. Toch zijn er nog enkele verschillen waardoor hij vandaag de dag nog niet even krachtig is als een native app. Maar daar komt verandering in!

Kies je voor native of PWA?

Weet je niet wat de beste keuze is voor jouw app project? Geen probleem we helpen je graag op weg! Hieronder kan je alvast een klein overzicht terugvinden waar je zeker op moet letten!

PWA
NATIVE
GPS
Camera & QR
Microfoon
Android only
Bluetooth
Android only
Push notifications

Onze garanties

  • 100% op maat
  • Responsive design
  • HTTPS secured
  • Beveiliging volgens OWASP richtlijnen
  • Cloud hosting of on-premise

Zo gaan we te werk

001

Idee

Wat moet uw webapplicatie doen? En wat zijn de verwachtingen qua look en feel? We bekijken het samen en stellen een budgetschatting op. Geeft u groen licht, dan gaan we van start met het ontwikkelen van uw applicatie.

002

Scope

Samen met jou vertalen we jouw idee naar een concrete scope.
De scope zijn alle functionaliteiten die uw applicatie zal bevatten en dit tegen een vaste voordelige prijs.
Zo weet u vooraf wat u krijgt en voor welke prijs, want transparantie vinden wij belangrijk.
Uiteraard blijven we flexibel en kan de scope gewijzigd worden door bijvoorbeeld nieuwe inzichten.

003

Development

Scope afgestemd en goedgekeurd? Dan beginnen we met het echte werk. Onze developers werken in sprints van twee weken. Na elke sprint krijgt u een overzicht van de stand van zaken. Zo kan u de vooruitgang van uw applicatie op de voet volgen.

Voor native apps kiezen we voor een oplossing met React Native. Zo bouwen we één applicatie die je op zowel Android en Apple devices kan installeren.

004

Support

Ook na de oplevering van uw webapplicatie blijven wij uw aanspreekpunt. Technische problemen? Of nood aan verdere ontwikkelingen? Geef ons een seintje. Met support & SLA's op maat van uw onderneming slaapt u op twee oren.

gebouwd met future-proof technologie

Cases van bscript