Tijdelijk extra mankracht nodig in je team?

Zit je even in tijdsnood om een deadline te halen, of heb je advies nodig met de opstart of verbeteringen van je eigen softwareproject? Dan staan onze ervaren developers en software-architecten voor u klaar.

Onze diensten

Software development

Die tijdelijke boost nodig om een feature snel op de markt te krijgen? Of een heel project outsourcen? Geen uitdaging is ons te veel!

Coaching en training

Nieuwe junior developer in uw team maar weinig tijd voor ondersteuning? Vertrouw op onze coaching en training om hem/haar de juiste skills aan te leren.

Analyse en Architectuur design

Een goede basis is alles voor een software project. Bestaand project of niet, wij kunnen altijd advies geven wat de beste basis is en hoe men die bereikt.

Expertise sharing

Wilt u heel u softwareteam een kennis-boost geven? Reken op ons en wij zorgen voor kennis-sessie op maat van uw onderneming.

Onze toolbox

  • React / React Native
  • Node.js
  • Vue.js
  • Microsoft C# / .NET / .NET Core
  • SQL Server / PostgreSQL
  • MongoDB / Redis

Zo gaan we te werk

001

Verkenning

Vertel ons alles over uw case en wij tonen onze meerwaarde voor uw project. Wij zijn pro-actief en stellen veel vragen. Zo zorgen we van bij het begin voor een succesvol project.

002

Voorstel

Een strategisch plan en plan van aanpak vormen de beste garantie op een optimaal eindresultaat. Opgesteld in onderling overleg uiteraard.

003

Actie

Tijd voor de uitvoering van het plan van aanpak. Onze specialisten doen het nodige om uw onderneming verder te helpen. Onze analysten documenteren hun werk en de developers schrijven duidelijk leesbare en performante code.

gebouwd met future-proof technologie

Cases van bscript